Okos gyűrű

4.990 Ft

Kapcsolati információk átadása modern formában. Mutassa be céges, promóciós weboldalát leendő partnere telefonjába egyetlen érintéssel.

    • Ft

    • 0 Ft
    • 1990 Ft
    • (max file size 64 MB) 2990 Ft

Orvosi fém okos gyűrű NFC chip-pel

A vízálló, gravírozható gyűrű számos dologra használható: Kapcsolatépítés, promóció, PR, marketing, toborzás, közösségépítés, automatizálás, üzenetküldés, telefonhívás.

Okos gyűrű

Lehet klasszikus névjegy funkciója az alapadatokkal vagy az online verzióval adja meg minden cége adatát és sok egyéb információt, amire csak potenciális partnereinek szüksége lehet.

Okos promóciós gyűrű

Használja a gyűrűt új vagy kiemelt szolgáltatása vagy terméke népszerűsítésére. Nyissa meg partnere telefonján új weboldalát, landing vagy Facebook, Instagram, egyéb közösségi oldalát.

Okos gyűrű hívással, email-lel, sms-sel

Kérheti klasszikus névjegykártya funkcióval, mely a kapcsolati adatait továbbítja, de olyat is, ami érintéskor hívást kezdeményez, sms-t vagy email-t küld a megadott címre vagy telefonszámra.

Okos gyűrű applikáció indítással

Kérheti klasszikus névjegykártya funkcióval, mely a kapcsolati adatait továbbítja, de olyat is, ami érintéskor hívást kezdeményez, sms-t küld a megadott címre vagy telefonszámra.

Méretek: Diameter = átmérő, Perimeter = körméret

Okos-Gyűrű - méretek

Gyűrű méret

6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

Érdekelhetnek még…