Okos karkötő

5.990 Ft

Kapcsolati információk átadása modern formában. Írja be az elérhetőségeit,  mutassa be céges, promóciós weboldalát leendő partnere telefonjába csupán egy érintéssel.

    • Ft

    • Ft
    • 1990 Ft
    • (max file size 64 MB) 2990 Ft    • (max file size 64 MB) 4990 Ft

Szilikon okos karkötő NFC chip-pel

A vízálló, szilikon, matricázható, gravírozható karkötő széles körben használható: Kapcsolatépítés, promóció, PR, marketing, toborzás, közösségépítés, ügyfélkezelés, automatizálás, üzenetküldés, telefonhívás.

Okos karkötő

Lehet klasszikus névjegykártya funkciója az alapadatokkal vagy az online verzióval adja meg minden cége adatát és sok egyéb információt, amire csak potenciális partnereinek szüksége lehet.

Okos promóciós karkötő

Használja a karkötőt új szolgáltatása vagy terméke népszerűsítésére. Nyissa meg partnere telefonján új terméke vagy szolgáltatása weboldalát, landing vagy Facebook, Instagram, egyéb közösségi oldalát.

Okos karkötő hívással, email-lel, sms-sel

Kérheti klasszikus névjegykártya funkcióval, mely a kapcsolati adatait továbbítja, de olyat is, ami érintéskor hívást kezdeményez, sms-t vagy email-t küld a megadott címre vagy telefonszámra.

Okos hálózati karkötő

Emelje új szintre az ügyfélélményt cégénél, kávézójában, éttermében, bemutatótermében. „WiFi jelszó” tábla helyett, osszon vendégeinek csatlakozásra programozott karkötőt. A Bluetooth-os karkötő segítségével egy érintéssel csatlakoztathat céges vezeték nélküli eszközt a számítógéphez.

Érdekelhetnek még…